Riviercruise 2018

Van 02 september 2018 09:00 tot 17:00

Leden van de BNMO– Bond van Nederlandse Militaire Oorlogs- en dienstslachtoffers en van PAM– Postactievemarinevereniging worden dringend verzocht zich aan te melden bij BNMO resp. PAM. Deze organisaties zullen de aanmeldingen centraal verwerken.

Stichting NU of NOOIT organiseert op zondag 2 september 2018 een riviercruise (dagtocht), met de Rivier Dream (rolstoeltoegankelijk) voor een speciale doelgroep, zie daarvoor de omschrijving verderop onder het kopje Doelgroep.

Inschrijving is op volgorde betaling tot 31 juli, maar “vol = vol”. 
Er is plaats voor u en uw partner of noodzakelijke andere begeleider. Zie verder ook de doelgroep!

Kosten: slechts € 20,00 per persoon, incl. catering.

  • Het inschepen is vanaf 09.00 uur.
  • Vertrek is om 10.30 uur stipt.
  • De terugkomst is om circa 17.00 uur.

Start en aankomst: de Praets 35, 6841 HD Arnhem.  Parkeren bij opstapplaats de Praets.

De route gaat via de Nederrijn, het Pannerdensch kanaal richting Nijmegen. Daarna via Tiel, Wijk bij Duurstede en terug naar Arnhem.

De hieronder afgebeelde River Dream is rolstoeltoegankelijk maar helaas niet geschikt voor bedlegerige personen.

 

Doelgroep 

De doelgroep voor deelname aan deze speciale dagtocht van 2 september is:
Ouderen en jongeren afkomstig uit (veelal) geüniformeerde kringen (zoals militairen, politie, brandweer en ambulancediensten e.d.), meestal niet meer actief dienend (incl. voormalig dienstplichtigen), en die:
1. Mentaal en/of lichamelijk gehandicapt zijn (zo nodig + begeleiding).Daarnaast geldt de uitnodiging ook voor degenen die:
2. Partner zijn van tijdens de dienst overledenen (zo nodig + begeleiding)
3. Partner zijn van (1) met thuiswonende kinderen (ook welkom!).

Herkent u zich hierin?

Meldt U zich dan aan voor deelname, zie bovenaan deze pagina.

Gedenken en  herdenken

Tijdens de cruise zal worden ingegaan op de achtergrond van deze samenkomst en wordt een korte plechtigheid gehouden ter nagedachtenis aan hen die de uitvoering van hun opdracht helaas niet overleefden.

Amusement

De bekende zanger-pianist Aristakes Jessayan en troubadour Jack IJpelaar zullen tijdens de cruise de muziek en entertainment verzorgen met bekende wereldmuziek en ook een eigen reportoire.

   Jack IJpelaar                 Aristakis            

 Flyer

Wilt u de flyer van deze riviercruise bekijken?

Download de flyer

Het bestuur raadt u aan in de laatste week van augustus 2018 de website www.nu-of-nooit.com te raadplegen om te zien of er wijzigingen zijn aangebracht in het programma van 2 september.

Stichting Nu of Nooit verwerkt uw persoonsgegevens, als u gebruik maakt van haar diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt heeft. Zij voldoet aan de regelgeving 'Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)'. Wij informeren u op onze website over uw privacy rechten en het verwerken van uw persoonsgegevens als bezoekers van de activiteiten van Stichting NU of NOOIT. Meer informatie hierover vindt u in bijgevoegde privacyverklaring.

Voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring